نشست بررسی الزامهای مورد نیاز و برنامهریزیهای لازم بهمنظور رفع موانع پیش رو با هدف افزایش ظرفیت تولید نفت با حضور مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران در اهواز برگزار شد.
پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز میزبان اعضای هیات علمی مؤسسههای آموزشی و پژوهشی وزارت نفت و کارآفرینان شرکتهای دانشبنیان در وبینار معرفی «گرنت پژوهش و توسعه» بود.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران اعلام کرد که برای افزایش ظرفیت و تأمین خوراک پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس، این شرکت تعدادی از قطعات مورد نیاز مجتمعهای پالایشی ۱۲۰۰ و ۱۳۰۰ را تأمین و تعمیر کند.
افزایش تولید نفت و گاز و تکمیل توسعه میدانهای مشترک از جمله پارسجنوبی و غرب کارون، تنوعبخشی و افزایش فروش نفت از مسیر بخش خصوصی و تسلط اقتصاد دانشبنیان نفت برای تحقق خنثیسازی تحریمها و توسعه کسب و کار با محور صادرات را میتوان از اهداف و اقدامهای شرکت ملی نفت ایران در برنامه یکساله دولت سیزدهم برشمرد.
وزیر کشور با اشاره به اینکه آورده اولیه صنعت پتروشیمی گچساران سالانه ۸۰ میلیون دلار برای استان است، گفت: بهرهبرداری از این طرح نقش مهمی در بهبود رشد اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد ایجاد میکند.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون گفت: در یک سال گذشته بیش از ۱۰۱ درصد برنامه تولیدی محقق شده است و به همه اهداف همسو با پایداری تولید و صیانت از محیط زیست دست یافتهایم.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: بررسی گزارش تفریغ قانون بودجه در بخش نفت و گاز، سبب مراقب بیشتر از قانون بودجه سال آینده، دقت نظر در قانونگذاری و ایجاد ضمانتهای بیشتر خواهد شد.
وزیر نفت اظهار داشت: یکی از اهداف ساخت چنین تجهیزاتی صادرات آنها است، قطعا میتوانیم به کشورهای منطقه خصوصا کشورهای حاشیه خلیج فارس که عمدتا نفت و گازخیز هستند صادرات داشته باشیم.
شرکت نفت و گاز اروندان بهعنوان یکی از شرکتهای تابع شرکت ملی نفت ایران، مسئولیتهای سنگینی را بهمنظور بهرهبرداری از میدانهای نفتی بهعهده دارد. این شرکت با راهبری میدانهای آزادگان شمالی و جنوبی، میدان دارخوین، جفیر، یادآوران، یاران و میدانهای تحت توسعه مشتاق، اروند، امید، بندکرخه، سوسنگرد، سهراب و سپهر بخش عمدهای از فعالیتهای شرکت ملی نفت ایران ...
شرکت نفت و گاز اروندان و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران بهمنظور توسعه زمینههای همکاری و همهجانبه علمی، پژوهشی و فناوری تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
وزیر نفت با بیان اینکه در دولت سیزدهم ۸۰ میلیارد دلار تفاهمنامه و عقد قرارداد در بالادست و پایین دست داشتیم، خاطرنشان کرد: عمده تفاهمنامه و قراردادها در میادین نفتی و گازی مشترک ، افزایش ظرفیت پالایشی، خط انتقال فراورده نفتی، ذخیره سازی گلز طبیعی و حوزه پتروشیمی و زنجیره صنایع تکمیلی بوده است.
تولید نفت که در سال ۹۹ به زیر ۲ میلیون بشکه در روز هم رسیده بود، اکنون در حال رسیدن به رقم ۳ میلیون بشکه در روز است. همچنین فروش نفت و گاز و وصول درآمدهای آنها هم بیشتر شده است.