هیئت وزیران در جلسه روز ۲ اردیبهشت یوسف نوری ۶۳ ساله را به عنوان بیست‌وپنجمین استاندار مازندران انتخاب کرد. نوری سال ۱۳۴۰ در ایلام متولد شد و دانش‌آموخته مقطع دکترای تخصصی مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه طباطبایی است. مهم‌ترین عنوان مدیریتی او تصدی کرسی وزارت آموزش و پرورش است که به مدت ۴۹۲ روز از هفتم آذر ۱۴۰۰ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ در کارنامه او ثبت شد.
plusresetminus
مسئولیت جدید رئیس سابق هیات امنا صندوق ذخیره فرهنگیان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا،نوری سال ۱۳۶۴ و در ۲۴ سالگی وارد دانشگاه تربیت معلم شد و مدرک کاردانی پرورشی را دریافت کرد. پس از آن در سال ۱۳۶۷ در مقطع کارشناسی رشته برنامه‌ریزی پذیرفته شد. سال ۱۳۷۵ دوران تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی را آغاز کرد و سال ۱۳۹۳ نیز برای دریافت مدرک دکترای تخصصی مدیریت گردشگری وارد دانشگاه علامه طباطبایی شد که تحصیلاتش در این مقطع سال ۱۳۹۹ به پایان رسید.
کارنامه مدیریتی
اگرچه نوری دانش‌آموخته رشته مدیریت تخصصی گردشگری است، اما عمده پست‌های او به حوزه آموزش و پرورش ارتباط داشت و در واقع از خانواده آموزش و پرورش کشور محسوب می‌شود.
فعالیت‌های اجرایی خود را سال ۱۳۷۰ با پست معاونت پرورشی آموزش و پرورش شهرستان ایلام آغاز کرد که تا سال ۱۳۷۴ نیز ادامه داشت. از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۷ معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام شد. ۲ سال نیز -۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸-مدیره هسته گزینش آموزش و پرورش این استان بود.
پس از این دوره مدیریت راهی قطر و بحرین شد و مسئولیت پرورشی مدارس جمهوری اسلامی ایران در این ۲ کشور را تا سال ۱۳۸۰ بر عهده داشت.
سال ۱۳۸۴ نخستین پست مدیرکلی‌اش را در زادگاهش تجربه کرد و به مدت یک سال -۱۳۸۴ تا ۱۳۸۵- مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام شد. سپس به تهران رفت و از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۷ پست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش تهران را در اختیار گرفت.
سال ۱۳۸۸ مدیرکل برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش شد و تا سال ۱۳۸۹ در این مسئولیت باقی ماند. از سال ۱۳۸۹ نیز به عنوان رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش مشغول خدمت شد و تا سال ۱۳۹۲ این مسئولیت را بر عهده داشت. در همین بازه زمانی به عضویت صندوق ذخیره فرهنگیان کشور نیز درآمد.
در کارنامه مدیریتی نوری معاون اجرایی معاونت توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی -۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ و مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیران سلام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی -۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰- نیز دیده می‌شود.
استاندار جدید مازندران پیشینه تدریس در دانشگاه‌ها را هم دارد. تدریس در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه پیام نور تهران، دانشگاه علمی کاربردی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی -واحد ایلام-، مراکز تربیت معلم، ضمن خدمت فرهنگیان، دانشسرای تربیت معلم و مدارس متوسطه، راهنمایی و ابتدایی نیز در فعالیت‌های تدریسی او نیز دیده می‌شود.
دوران وزارت
نوری پس از روی کار آمدن دولت یسزدهم به عنوان یکی از گزینه‌های تصدی پست وزارت آموزش و پرورش از سوی دولت مطرح شد و در نهایت ۲۶ آبان ۱۴۰۰، یعنی ۱۰ روز پس از انتصاب سید محمود حسینی‌پور به عنوان استاندار مازندران، رییس‌جمهور نام او را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
جلسه رأی اعتماد به یوسف نوری روز هفتم آذر ۱۴۰۰ برگزار شد که او توانست از مجموع ۲۶۸ رأی نمایندگان حاضر در مجلس، ۱۹۴ رأی موافق، ۵۷ رأی مخالف و ۱۷ رأی ممتنع کسب کند و وزیر آموزش و پرورش شود.
دوران وزارت نوری ۴۹۲ روز طول کشید و سرانجام او در روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ از این مسئولیت کناره‌گیری کرد.
او اکنون حدود یک سال پس از پایان دوره وزارتش در آموزش و پرورش نخستین تجربه استانداری‌اش را باید در مازندران ثبت کند و به عنوان بیست‌وپنجمین استاندار مازندران راهی این استان می‌شود.
با توجه به پیشینه فعالیت‌های او در تراز ملی، مدیران و مردم این استان انتظار دارند که در دوران تصدی‌گری کرسی مدیریت ارشد مازندران از روابط گسترده‌ای که با مدیران ملی طی سال‌های مدیریتش به دست آورده برای توسعه مازندران نهایت بهره‌ را بگیرد.
https://naftara.ir/vdcg339q.ak9tz4prra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما