عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: کشورهای اروپایی و امریکا ثابت کردند که همیشه از این ابزار مالی غیرسیاسی که قرار است برای تسهیل مبادلات تجاری و اقتصادی استفاده شود، برای اعمال فشارهای سیاسی سوءاستفاده می‌کنند و به این وسیله سعی می‌کنند هم کشورها را کنترل کرده و هم اعمال فشار کنند.
plusresetminus
کانال مالی چین به بازگشت پول نفت کمک می‌کند؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، غلامرضا مرحبا درباره اخباری مبنی بر جایگزین شدن چین با اینستکس اروپا اظهار داشت: کاملا مشخص است که ما باید کانال‌های مستقلی برای انجام مبادلات مالی داشته باشیم، زیرا تاکنون همواره اینگونه بوده که غرب سعی داشته از ابزارهای مالی بر علیه کشور ما استفاده کند.
وی افزود: متاسفانه کشورهای اروپایی و امریکا ثابت کردند که همیشه از این ابزار مالی غیرسیاسی که قرار است برای تسهیل مبادلات تجاری و اقتصادی استفاده شود، برای اعمال فشارهای سیاسی سوءاستفاده می‌کنند و به این وسیله سعی می‌کنند هم کشورها را کنترل کرده و هم اعمال فشار کنند.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با ایلنا تصریح کرد: هر قدر این نوع کانال‌هاو ابزارهای مبادلاتی بیشتر شود و هر قدر تعلق کشورهای مستقل از دسترس غرب دورتر باشد به لحاظ منافع اقتصادی مناسب‌تر خواهد بود.
وی تاکید کرد: ابزارهای مبادلاتی مستقل به بازرگانان و تجارت خارجی نیز کمک می‌کند و اگر قرار است مبادلات پایاپای انجام دهیم با ابزارهای مستقل و دور از دسترس راحت‌تر مبادلات بین‌المللی انجام شده و منابع حاصل از صادرات کالا از جمله نفت را به کشور بازمی‌گردانیم. 
سامانه اینستکس ابزار ویژهٔ مالی اروپا است که برای تسهیل تجارت پایاپای با ایران حدود سه سال پیش ایجاد شده است. قرار بود که مبالغ ناشی از فروش نفت ایران به یک صندوق وارد شود و خریدهای کالا از سوی ایران با موجودی این صندوق پرداخت شود.
انتهای پیام/.
 
https://naftara.ir/vdcc.mqia2bqeela82.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما