برای نخستینبار در تاریخ بیش از17 سال بهرهبرداری از پتروشیمی شهید تندگویان بهعنوان تنها زنجیره تولید محصولات پلیاتیلن ترفتالات صنعت پتروشیمی، این شرکت پتروشیمی موفق به دریافت 7 گواهینامه سیستمهای مدیریتی شده که امسال این گواهینامهها مورد ارزیابی و تایید دوباره قرار گرفت.
فردا ششمین میز صنعت برای هماندیشی در صنعت پتروشیمی با حضور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و ۲۵ تن از مدیران این صنعت به همراه مدیران عامل شرکت بورس و فرابورس و معاونان سازمان بورس برگزار میشود.
مدیرعامل پتروشیمی اروند با اشاره به افزایش 300 درصدی سود شرکت پتروشیمی اروند در 9 ماهه سال 1400 نسبت به مدت مشابه سال قبل، از آغاز طرحهای توسعه این شرکت در سال آینده خبر داد.
جمع فروش پتروشیمی اروند در آذرماه 1400 بالغ بر یکهزار و ۸۸۱ میلیارد تومان و 9 ماهه سالجاری 12 هزار و 46 میلیارد تومان اعلام شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 180 درصد رشد را نشان میدهد. از مجموع فروش 9 ماهه امسال 9 هزار و 66 میلیارد تومان به فروش داخلی و 2 هزار و 980 میلیارد تومان به صادرات اختصاص داشت.
در گزارش گروه فیچ سلوشنز درباره پتروشیمی در ایران آمده دولت میخواهد تولید پتروشیمی را تا سال 2026 به 140 میلیون تن در سال برساند که تحقق آن، مستلزم 70 میلیارد دلار سرمایهگذاری است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت خبر از کاهش میزان صادرات بنزین داده و تاکید کرده بود، اولویت سیاستگذاری تامین سوخت داخلی است. اما رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت،گاز و پتروشیمی میگوید: بنزین ایران به آفریقا، افغانستان، عراق، سوریه و ونزوئلا صادر میشود و امارات بنزین ما را صادر میکند.
وزیر نفت با بیان اینکه جلوگیری از خامفروشی راهی جز توسعه صنعت پتروشیمی ندارد، گفت: جایی بهتر از صنعت پتروشیمی برای سرمایهگذاری نیست و طرحهای تکمیل زنجیره، ارزشمند است.
هشتم دی در تقویم ایران روز «پتروشیمی» است، صنعتی که بسیاری معتقدند، آیندهِ روشن اقتصاد ایران است و گذشتهای دارد همراه با ماجراهای جالب از زمان فعالیت اولین واحد پتروشیمی ایران برای استخراج قیر توسط خاندان «سادات قیری» تا بعدها.
در آیین گرامیداشت روز صنعت پتروشیمی که با حضور وزیر نفت برگزار شد، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با شرکت پتروشیمی شهیدتندگویان قرارداد همکاری امضا کرد.
مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: حدود 70 طرح در این صنعت در حال اجرا است که ارزش آنها حدود 105 تا 106 میلیارد دلار است و با کمک شرکتهای دانشبنیان میتوانیم این برنامهها را به پیش ببریم.
مدیرعامل پتروشیمی کارون گفت: ما در ایران رنج تولید محصولات بالادستی پتروشیمی که سرمایهگذاری بالا، اشتغال کم، مصرف انرژی و بخصوص آب بالا میطلبد، را به جان میخریم، اما بهره آن نصیب شرکتهای چینی، ترکیهای و اروپایی میشود که با صنایع پایین دستی خود از محصولات ما حداکثر استفاده را میکنند.